Sov trygt om natten, uansett hvor du er.

En vanlig brannalarm varsler deg om branntiløp i huset, men hva om du ikke er hjemme når alarmen går? Med en smart røykvarsler fra Flikk får du umiddelbart beskjed om røykutvikling i hjemmet – uansett hvor du er.

Brannalarmen er tilkoblet vår døgnåpne alarmstasjon. Den varsler deg og din familie med et push-varsel på mobilen umiddelbart ved røykutvikling eller brann. Dette gir deg muligheten til å handle raskt, også om du ikke skulle være hjemme.

Seriekoblede brannvarslere og smart sentral

Alarmsentralen vil også kontakte deg dersom en av røykvarslerne dine ikke fungerer eller at det snart er på tide å skifte batteri. Våre FG-godkjente røykvarslere er seriekoblet, noe som anbefales av Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap. Når alarmen går ett sted i boligen, vil alle de seriekoblede røykvarslere lage lyd. Dette sikrer god varsling i hele huset og kan gi deg verdifull tid til å evakuere.

Tenner lysene i huset

Flikk sin brannalarm er en del av vårt smarthus som vil tenne lysene i huset og koble ut enkelte elektriske apparater hvis alarmen går. Til og med den smarte dørlåsen kan låses opp om du ønsker det. Tid spart øker sjansene for at du og familien kan redde dere ut av huset i tide og minsker i tillegg skadeomfanget.

Enkel å bestille, enkel å montere

Brannalarmen monterer du enkelt selv. Det anbefales å ha minst en røykvarsler pr. etasje, minst én varsler pr. 60 kvadratmeter og ikke større avstand mellom to røykvarslere enn 12 meter.

Smart brannsikkerhet fra Flikk bestiller du her.

Har du spørsmål til oss kan du stille dem her, eller sende e-post til post@flikk.no 

Tilbake til toppen